lunes, 14 de marzo de 2011

11ª Assemblea d'EPM

11a Assemblea d’EPM a Tiana (22-01-2011)
L’exalcalde i actual regidor de l’Ajuntament de Pallejà, José Antonio Rubio, és des del 22 de gener, el nou president de l’Entesa pel Progrés Municipal (EPM). Va aprovar-ho l’11 assemblea nacional de la formació, reunida a Tiana (El Maresme), i en la qual van ser representats 34 grups municipals adscrits, entre ells Units per Olesa.

En la mateixa assemblea es va escollir Llorenç Artigas, alcalde de Vilassar de Dalt, com a nou tresorer. Tots dos, en el moment d’adreçar-se a l’assemblea, van reivindicar el paper de l’Entesa a favor del municipalisme i del compromís directe amb la gent, “que és el que més es fa necessari en un context com l’actual”.

A les portes de les eleccions municipals del 22 de maig, el repte de l’organització és acostar-se al centenar de candidatures arreu del país. Rubio va mostrar-se convençut que el bon clima de l’assemblea, sumat al consens gairebé unànime que van generar els nous càrrecs electes,
han de ser una manera d’unir i enfortir l’organització davant dels nous reptes de futur.

L’assemblea de Tiana també va servir per ratificar per unanimitat l’acord de coalició electoral amb ICV i EUiA de cara a les municipals. Els seus dos secretaris generals, Joan Herrera i Jordi Miralles, juntament amb José A. Rubio van rubricar l’acord amb la firma del document i van agrair, en les seves intervencions, el paper multiplicador de l’EPM a l’hora d’estendre el missatge i les polítiques d’esquerres en l’àmbit municipal arreu del país.

L’EPM treballa com a organització política municipalista des de 1999, tenint des de d’aleshores presencia de candidatures municipals als ajuntaments arreu del territori. En la cloenda Rubio va tenir unes paraules per Jordi Fàbrega, que va ser el primer president, de record i agraïment pel
treball de tots aquests anys.


No hay comentarios: