viernes, 6 de julio de 2007

Política... Cuestión de principios?


Cada dia quan ens llevem, pensem en veure com passa el dia, sense pensar res més que en tenir un bon dia, el més agradable possible amb la societat i amb els mitjans que coneixem o amb els que ens veiem obligats a conviure.
Un dia, de cop, ens ofereixen l’oportunitat d’oferir el nostre gra de sorra, sent escoltat i valorat, per millorar el nostre entorn, fet que fins ara mai ens havíem plantejat. Perquè havíem assumit que les coses funcionaven així, ens agradés o no.
Així, que vam començar a lluitar pel canvi i ens vam unir i va sorgir UPO, un col·lectiu de persones disposades a lluitar pels seus principis, cosa rara a la política. I al marge de especulacions, desacreditacions personals que no mereixen la pena desenvolupar en aquest article, vam continuar lluitant i per fi després d’un dur treball, vam obtenir la recompensa, l’objectiu buscat: “el Canvi”.
Tenint en compte que és el primer any que ens presentavem, el resultat d’aquestes eleccions ha estat molt bo, potser no per tenir l’autonomia per governar, però si per introduir-nos. Han estat setmanes duríssimes d’un treball psicològic devastador per qualsevol ésser humà.
Qüestionant-nos cada dia si cada decisió que hem pres a les assemblees ha estat encertat, intentant actuar amb la major cautela possible per no defraudar a totes aquestes persones que ens han recolzat i que compten amb nosaltres.
Després del gran dilema: Compartir govern o retirar-nos amb el cap ben alt a l’oposició? Van decidir entrar, amb l’alcaldia compartida, així tindríem més força per intentar acomplir el promès i demostrar que UPO, que potser és un equip jove, però no per allò menys vàlid. Contem amb tres grans punts: estem preparats, som lluitadors i contem amb les vostres opinions i queixes.
Recordant que sense vosaltres no hauria estar possible estar aquí.
Que continuï així!

Milca Gutiérrez Aliaga

No hay comentarios: