martes, 12 de julio de 2011

Nou ple extraordinari a primera hora del matí

El proper dijous 14 nou ple extraordinari a l'Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls. Tot i que hi ha programat un ple ordinari per d'aquí a poc més deu dies, l'equip de govern torna a convocar un ple extraordinari a les 9:00 del matí.
L'horari segurament està pensat perquè vingui molta gent a sentir el que han de dir. I això es fàcilment deduible dels punts que es presenten al ple (especialment el punt 2).

L'ordre del dia urgentíssim que no pot esperar de deu dies és el següent.

1. Aprovació de l'acta del ple extraordinar de 22 de juny.

2. Proposta d’acord de modificació de la base 50 de les bases d’execució del pressupost d’aquest Ajuntament de retribucions, indemnitzacions i assistències dels càrrecs electes. (és a dir modificació dels salaris dels polítics) NOVAMENT ES PRESENTA LA MATEIXA PROPOSTA QUE VA SER RETIRADA EN L'ÚLTIM MOMENT AL DARRER PLE. És a dir, que en aquests deu dies han acabat tots convençuts de la idoneïtat de la proposta feta fa 15 dies. Podeu llegir-la amb deteniment unes quantes entrades més abaix o clicant aquí.

3. Donar compte de l’Informe Trimestral d’Intervenció en compliment dels terminis de pagaments establerts a la Llei 15/2010, de 5 de juliol , de modificació de la llei 3/2004, de 29 de desembre, que s’estableixen les mesures de lluita contra la morositat en les cooperacions comercials.

4. Proposta d’establiment de dues festes locals per a l’any 2012. Com sempre fixades pel 20 de gener (Diada de Sant Sebastià) i el 16 de juliol (dilluns de festa major)

Com es pot veure temes de gran urgència que no poden esperar al ple Ordinari.

Ja informarem del resultat del ple próximament.

No hay comentarios: