lunes, 8 de marzo de 2010

Nevada a Olesa

Informem a tots els veïns d'Olesa de Bonesvalls i especialment als de les urbanitzacions Ca n'Olivella i Pla del Pèlag dels motius pels quals avui la neteja de carreteres no s'ha fet extensiva a tot el municipi.

Avui, l'Ajuntament ha decidit no enviar cap màquina a retirar la neu, ja que el gruix de la nevada, era per la tarda i en cap moment ha deixat de nevar. A més, les recomanacions que es determinen del NEUCAT activat per la Generalitat de Catalunya, recomanaven no sortir de casa i fer servir el cotxe el menys possible.

Un cop passat el temporal, demà a les 6:30, quatre màquines excavadores començaran a retirar la neu simultàniament a Pla del Pèlag, Ca n'olivella i a la carretera que les uneix al poble. Esperem, que la neteja de carrers es faci el més ràpidament possible, per tal de recuperar la normalitat en el trànsit. Els operaris de la brigada, deixaran tot l'asfalt cobert de sal, per evitar la futura formació de gel.

Esperem, que tothom entengui la magnitud del fenómen viscut en el dia d'avui i esperem recuperar la normalitat el més aviat possible.

Per a obtenir més informació o comunicar qualsevol incidència, us podeu adreçar a l'Ajuntament, o fer servir els comentaris d'aquest post.

Comunicat del consell Comarcal.

No hay comentarios: