viernes, 20 de marzo de 2009

Visita d'Alfonso Salmerón

Avui divendres 20 de març ha estat a Olesa de Bonesvalls, Alfonso Salmerón Muñoz, regidor de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat i responsable de la política municipal d'EUiA.

Els dos regidors d'Units per Olesa, hem estat reunit amb ell per tal de plantejar-li les diferents problemàtiques que tenim a l'Ajuntament. La principal i més urgent de totes és la necessitat de contractar un nou secretari, ja què des de la marxa de l'anterior, l'Ajuntament es troba en situació d'estancament. Tot i que els secretaris han de comptar amb el vist-i-plau de l'Estat, l'Estat no té cap obligació de proporcionar secretaris. I és l'ajuntament qui ha de trobar i contractar un secretari.

Al marge d'aquest tema, hem fet una repassada a l'actualitat municipal i als problemes que tenim al nostre municipi. Hem aprofitat l'avinentesa per demanar ajut i recolzament en els diferents fronts que tenim oberts.

Ha estat una reunió molt agradable, de la qual esperem obtenir profit pel poble. Almenys de tant en tant, encara s'enrecorden de que tenim dos regidors i que d'aquí deu mesos agafarem la responsabilitat de l'alcaldia.

No hay comentarios: