sábado, 2 de febrero de 2008

ELS DIPUTATS PROVINCIALS DEL GRUP D'ICV-EUIA-EPM DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA FAN UNA VISITA DE TREBALL A OLESA DE BONESVALLS


Amb la idea d'apropar les institucions supramunicipals al territori, el grup d'ICV-EUiA-EPM a la Diputació de Barcelona la passada setmana va realitzar una visita de treball a Olesa de Bonesvalls.


La voluntat de les diputades i diputats del grup, segona força al govern de la Diputació, és conèixer de primera mà els reptes que tenen ciutats i pobles i com els volen abordar els diferents ajuntaments durant aquest mandat. Així, una delegació formada per les diputades Carme García (Presidenta de l'Àrea d'Educació) i Dolors Gòmez(Presidenta de l'Àrea de Salut i Consum) i pel diputat portaveu del grup Arnau Funes, han tingut diferents trobades amb les regidores i regidors de la coalició de la comarca.


Amb aquest objectiu, els nostres regidors a l'Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls, la Marta Rodríguez i en Carlos Vico, van presentar les iniciatives i propostes que com a membres del govern del poble volen dur a terme, i van acompanyar en tot moment a la delegació a realitzar una petita visita a diverses instal.lacións del poble. La jornada va acabar en un dinar a Gelida on tots els regidors d'ICV-EUIA amb representació als ajuntaments de l'Alt Penedès van estar convidats.


No hay comentarios: