jueves, 29 de noviembre de 2007

ÈXIT DE CONVOCATÒRIA EN EL PRIMER ACTE CULTURAL D' U.P.O.

El passat dissabte 24 de novembre, va tenir lloc l'acte de presentació de Units per Olesa - Secció Cultura (U.P.O. - ICV-EUiA) amb un èxit contundent d'assistència. Més de 100 persones, veïns i veïnes d'Olesa de Bonesvalls, es van reunir per rendir homenatge a la figura del revolucionari Ernesto Che Guevara.

Entre els assistents, podem destacar la presència de l'excel.lentíssim Cònsul de Cuba a Barcelona, el senyor Carlos Castillo. També en Salvador Torres (President del Casal de l'Amistat de Cuba a Barcelona), el conferenciant i sociòleg Felipe López Aranguren, i diferents personalitats del món de la política, com ara Diego Díaz (membre Consell Comarcal ICV Alt Penedès), Ramon Guash (alcalde de Begues ICV), Fèlix Alonso (Director General Relacions Internacionals de la Generalitat de Catalunya), Joan Parera ( alcalde d'Olesa de Bonesvalls) i Pep Anfruns (Coordinador d'ICV a l'Alt Penedès).

La jornada va estar conduïda per Marta Rodríguez Peralta (regidora d'U.P.O. - ICV a l'ajuntament d'Olesa de Bonesvalls i propera alcaldessa), donant pas a la projecció de la pel.lícula "El Che, donde nunca lo hubieras imaginado". Tot seguit el sociòleg López Aranguren va oferir una conferència sobre la figura del Che i, en acabat, va obrir una roda d'opinió entre els assistents. Tot plegat va estar amenitzat per "mojitos" i música cubana.

Aquest és el primer acte dins d'un conjunt d'activitats culturals programades , amb el lema " L' accès a la cultura és un dret inherent a tots els èssers humans" a les que esteu tots i totes convidats i de les quals us anirem informant desde U.P.O. (Units per Olesa de Bonesvalls)

No hay comentarios: