domingo, 7 de agosto de 2011

Andreu Caralt escollit nou coordinador


Andreu Caralt escollit nou coordinador d’Iniciativa per Catalunya Verds - Entesa a l’Alt Penedès


El regidor de Gelida, Pep Anfruns, serà el representant al Consell Comarcal

Iniciativa per Catalunya Verds (ICV)ha realitzat, el dissabte 16 de juliol,la seva IIª assemblea comarcal on també han participat els membres de l’Entesa pel Progrés Municipal (EPM), la formació municipalistaque a l’Alt Penedès està federada amb Iniciativa.

L’assemblea ha fet un balanç positiu dels primers quatre anys de funcionament ja que durant aquest període s’han consolidat ja sis grups locals a la comarca (Vilafranca del Penedès, Sant Sadurní d’Anoia, Gelida, Olesa de Bonesvalls, Torrelles de Foix i La Granada) i “s’han iniciat contactes amb persones i grups interessats en participar en altres municipis”.

El vilafranquí Andreu Caralt ha estat escollit nou coordinador comarcal, prenent el relleu del gelidenc Pep Anfruns, que, al seu torn, ha estat el regidor designat per formar part del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. La nova Coordinadora Comarcal incorpora també els i les representants designats per cada un dels grups locals i ha estat aprovada per unanimitat.

ICV Alt Penedès vol en els propers mesos explicar les alternatives i propostes concretes que fa la formació per sortir de la crisi econòmica als diferents nivells: Europeu, estatal, nacional, territorial i municipal. Alhora impulsarà un procés d’obertura i de màxim diàleg amb les diferents organitzacions socials i persones de la comarca que vulguin compartir les seves inquietuds i propostes.

La portaveu parlamentària d’Iniciativa, Dolors Camats, que ha participat com a convidada a l’assemblea, ha explicat que està observant que aquests dies moltes agrupacions d’Iniciativa per Catalunya Verds estan vivint processos similars de debat i revitalització i que a nivell nacional ICV s’ha acordat fer una convenció a la tardor per obrir-se a la societat i posar en comú el debat i les propostes també a nivell de tot Catalunya.

No hay comentarios: