lunes, 9 de mayo de 2011

Presentació programa





Aquest diumenge Units per Olesa va presentar el seu programa electoral de cara a les properes eleccions municipals. En l’acte celebrat al local social de Ca n’Olivella i Pla del Pèlag, els tres primers de la llista van exposar els principals punts del programa.



Carlos Vico, cap de llista, va parlar de la necessitat d’afrontar la crisi econòmica mancomunant serveis amb els municipis més propers. En relació als impostos, va prometre que es produirà una congelació del IBI. Vico va afirmar que "hem fet un programa realista, on tot el que es proposa és realitzable, sense fer falses promeses".



Milca Gutiérrez número dos de la llista va explicar quina és la postura d’UPO en relació a la necessaria ampliació del col•legi d’Olesa. Va dir “treballarem per posar en mans del Departament d’Educació de l’espai necessari per poder fer la ampliació del col•legi” en relació a l’institut va comentar que és necessari plantejar-se seriosament la possibilitat de fer de Begues l’institut dels olesans, donant així resposta a la gran demanda existent en l'actualitat.




Per la seva part Juan Guerrero, número 3, va parlar de la cultura i el turisme, com dos dels pilars econòmics en els quals s’ha de fonamentar Olesa. A més, “cal fer de la cultura una eina per la millora de les relacions entre els vilatans. Les entitats i associacions culturals han de ser el motor de les activitats que es facin al municipi.” Va apostar per la creació d’un Consell Municipal de Cultura que doni cabuda a totes les entitats municipals.


Vico va tancar l’acte parlant de dos dels projectes urbanístics més importants que hi ha hagut a Olesa en aquests darrers anys. En primer lloc es va comprometre a acabar les obres del carrer Diputació i va defensar el Pla de la Savina, com “un projecte necessari per Olesa, un projecte que permetria oferir habitatge social al poble i que significaria la creació de prop de 10.000 metres quadrats de sòl per a equipaments”.

No hay comentarios: