lunes, 21 de enero de 2008

PUESTA EN MARCHA DEL NUEVO ESPACIO COMUNICATIVO DE UNITS PER OLESA

¡Salud a todos!
Hoy se inaugura esta nueva sección llamada El diario de Marta. Nuestro objetivo desde aquí es enviaros la información cotidiana que se vaya sucediendo en nuestro ayuntamiento. Procuraremos teneros informados sobre los temas más importantes que nos implican a todos los ciudadanos de Olesa de Bonesvalls. Del mismo modo, esperamos que todos vosotros seáis un factor activo en nuestra política sugiriendo temas de debate, dudas, quejas, ideas y todo aquello que penséis que pueda ser beneficioso para el pueblo.
Si conocéis a algún vecino, amigo, familiar, etc. que esté interesado en recibir esta información que mande su correo eléctronico a unitsperolesa@yahoo.es (asunto: DIARIO DE MARTA)

Nuestro empeño en llevar a cabo una democracia participativa pasa por todas aquellas herramientas que puedan servir para garantizar la transparencia política, y debe ser participativa en un sentido bidireccional; es decir, los políticos estamos obligados a explicar sin disfraces todas las decisiones y directrices que que se toman o se tienen que tomar, pero a su vez, debemos generar los mecanismos que permitan que los ciudadanos puedan ser un papel protagonista en esa toma de decisiones, habilitando espacios de debate y comunicación como éste.
Espero que esta iniciativa sirva para haceros cómplices y compañeros en esta dura lucha que hemos emprendido entre todos.
No me despido sin recordaros que este viernes, a las 20.00h., tenemos un pleno ordinario.
Decide por tí mismo/a.

MARTA RODRÍGUEZ (Cabeza de lista de Units per Olesa (U.P.O) en el ayuntamiento de Olesa de Bonesvalls)

miércoles, 16 de enero de 2008

Mercè Civit valora la proposta del populars sobre la deducció de l'IRPF a les dones treballadores

La portaveu d’EUiA ha valorat la proposta dels populars de deduir l’IRPF a les dones treballadores si guanyen les eleccions generals. Mercè Civit, ha criticat el candidat a la presidència del govern central pel PP, Mariano Rajoy, que ha promès que les dones treballadores no pagaran IRPF si guanya les eleccions. Civit ha qualificat la proposta de “paternalista i discriminatòria” i ha assegurat que “les dones treballadores el que volen és cobrar igual que els homes, no patir discriminació laboral i seguir contribuint amb els seus impostos a l’estat del benestar social igual que els homes”.

viernes, 11 de enero de 2008

Reflexions a l'escrit del GOOB-FIC

REFLEXIONS A L’ESCRIT DEL GOOB-FIC EN REFERÈNCIA LES PINTADES A CASA D’EN VIRGILI.

EN EL PENÚLTIM PARRAF DE L'ESCRIT CONTRA EL DIÀLEG I EL RESPECTE: LA COVARDIA DE L’ANONIMAT, ES DESPRENEN ALGUNES QÜESTIONS LES QUALS M’AGRADARIA APROFONDIR

PER QUÈ POSEN ENTRE COMETES “ pintors anònims”?

A QUÈ VENEN LA RESTA DE PREGUNTES QUAN TOTS SABEM QUE AQUESTA GENT DEL QUE TOT JUST CAREIXEN ES DE SANDERI I SENTIT COMÚ?

COM PODEM ESPERAR QUE ARGUMENTEN RES?

A VOSTES ELS SEMBLA QUE QUI ACTUA COM A RATA DE CLAVEGUERA,
DE NIT, MENTRES EL POBLE DORM, NO ÉS PER QUE TÉ POR DE SER IDENTIFICAT?

SI AFIRMEN ELS SENYORS DEL GOOB-FIC QUE LA OLESA ON VIUEN ES LA MATEIXA QUE DIUEN ESTIMEN. VOL DIR QUE SABEN A QUI ES REFEREIXEN? I QUE VIUEN A OLESA I QUE EN ALGUN MOMENT O D’ALTRE HAN FET PUBLIC QUE ESTIMEN OLESA. ENS PODRIEN TREURE D’AQUESTA INCÒGNITA SENYORS DEL GOOB?

QUE POTSER ELS SENYORS DEL GOOB-FIC, SABEN QUELCOM QUE CONVINDRIA SABÈSSIN ELS MOSSOS D’ESQUADRA I TOTS ELS VEINS?

SI ES AIXÍ SI VOS PLAU DENUNCIEU-HO I SI NO HO ÉS, DEIXEU D’UNA VEGADA DE FER ESPECULACIONS I DE MAREJAR LA PERDIU. JA QUE TOT PLEGAT NO PORTA A RES DE POSITIU PER A LA CONVIVÈNCIA D’AQUEST POBLE QUE TOTS TANT ESTIMEM I ENS OMPLIM TANT LA BOCA DIENT-HO. UMA MICA MÉS D’HONESTETAT A TOTS PLEGATS.

AMB TOTS ELS RESPECTES. SALUTACIONS



Albert Silvestre i Barenys
1er Secretari General d’U.P.O. (ICV-EUA).